S72 NEWS

Opendeur Campus Sint-Ferdinand

11 February 2023by vierthom

Opendeur Campus Sint-Ferdinand

Zondag 23 april zetten we de deuren van Campus Sint-Ferdinand in Lummen wagenwijd open voor het grote publiek. Dit gratis (!) evenement van De Winning en O.C. Sint-Ferdinand (Multifunctioneel Centrum – Volwassenenwerking – Lagere School De Blinker – Secundaire Scholen) wil je absoluut niet missen, want er is genoeg te beleven voor jong en oud.
Wat kan je verwachten?
demo’s met onze prachtige trekpaarden, een leuke sfeermarkt waarbij je kan proeven van onze KarWij-producten of van de producten van andere lokale producenten, maak kennis met ons PK-bier, animatie voor groot en klein (springkastelen, grimeren, kinderdisco, vogelkastjes bouwen, …), workshops, een blik achter de schermen van de klassen en leefgroepen van O.C. Sint-Ferdinand, live muziek, optreden van de kinderen van De Blinker met zelfgemaakte muziekinstrumenten (trommelplezier) en zo veel meer …
Zaterdag 22 april is het Open Serre Dag! Naar aloude traditie kan je die dag plantjes kopen aan de serres van Sint-Ferdinand. Nadat je de plantjes hebt ingeladen, kan je terecht in ons Eetkafee De Winning voor een hapje en een drankje.
Nodig zeker ook je vrienden, familie, kennissen, buren, … uit op deze leuke familiedag!